Home - Zakelijke reizen

Congresreizen

Congresreizen moeten professioneel georganiseerd zijn en zorgeloos verlopen. De deelnemers moeten zich helemaal kunnen focussen op de inhoud van het programma. En wij zorgen voor de vlucht, de transfers, de hospitality en het sociale programma. Kortom: een interessant reisprogramma van A tot Z, op maat.

Cyclemeetings

Cyclemeetings kunnen natuurlijk gewoon plaatsvinden in het eigen kantoor of in een hotelzaal in de buurt. Heel gewoon dus... Maar van een cyclemeeting kan ook een belevenis gemaakt worden. In een andere omgeving, een ander decor, een andere sfeer. En daardoor een andere houding en langduriger impact van de cycle meeting!

Incentivereizen

Incentivereizen hebben in onderzoek aangetoond sterk bij te dragen aan een hogere omzet als ze ingezet worden als beloning na een succesvolle incentivecampagne. Een goede incentive in het vooruitzicht verhoogt de motivatie en betrokkenheid van de sales force. Daarnaast is een incentivereis een mooie gelegenheid om op een informele manier meer verdieping te geven aan de cultuur, de werkwijze, de kennis en de sfeer.

Internationale meetings

Soms is de agenda van een bijeenkomst dermate zwaar dat het gewenst er met alle deelnemers buiten het normale kader te treden en een locatie in het buitenland op te zoeken.  Door de andere setting zullen ook de resultaten anders, meer vernieuwend zijn. Door aanvullende activiteiten wordt dit effect versterkt.  Patronen zullen doorbroken worden. Zeer de moeite waard dus als u een nieuwe weg wilt inslaan!

Jubileumreizen

Jubileumreizen vormen de kroon op het jubileum van iedere onderneming. De buitenlandse entourage en de andere sfeer dragen bij aan een langdurige positieve herinnering, een sterke groepsbinding en een hogere loyaliteit bij de deelnemers. Bij terugkomst zijn de medewerkers trots op hun “club” en gaan ze er weer graag tegenaan!.
 

Nascholingsreizen

Nascholingsreizen versterken het rendement van  standaard nascholing. Te vaak wordt nascholing als een verplichting ervaren. Een zeker noodzakelijke, maar helaas niet enthousiast begroete bezigheid. Door de nascholing aan te vullen met een interessant programma wordt het enthousiasme en de deelname vergroot.

Productintroducties

Productintroducties zijn het draaipunt in de levenscyclus van een medicijn. Vaak zijn er miljoenen geïnvesteerd in de ontwikkeling van een nieuw medicijn. Als aan alle strenge criteria voldaan is dan komt het zwaartepunt te liggen bij de marketing van het product. Die marketing begint bij een succesvolle productintroductie.

Teamontwikkeling

Effectieve en efficiënte teams staan aan de basis van elke gezonde organisatie. Te vaak bestaan er binnen een team onbegrip, weerstand, ongewenste competitie en andere blokkades die succes in de weg staan.  Neem geen genoegen met suboptimale resultaten en verbeter uw team tot een topteam! Gerespecteerde Nederlandse trainingsbureaus staan u in samenwerking met MedIncentives wereldwijd ter beschikking.

Beursreizen

Beursreizen gaan verder dan een gewoon beursbezoek!  Door het integreren van het beursbezoek in een totaal programma kunnen de deelnemers zich helemaal focussen op de beurs en geniet men toch van het gemak en exclusiviteit van een professioneel georganiseerde groepsreis.  Door het aanvullende programma verrassend en interessant te maken wordt de aantrekkelijkheid en daarmee de deelname aan de beursreis verhoogd.