Home - Zakelijke events

Cyclemeetings

Cyclemeetings kunnen natuurlijk gewoon plaatsvinden in het eigen kantoor of in een hotelzaal in de buurt. Heel gewoon dus... Maar van een cyclemeeting kan ook een belevenis gemaakt worden. In een andere omgeving, een ander decor, een andere sfeer. En daardoor een andere houding en langduriger impact van de cycle meeting!

Internationale meetings

Soms is de agenda van een bijeenkomst dermate zwaar dat het gewenst er met alle deelnemers buiten het normale kader te treden en een locatie in het buitenland op te zoeken.  Door de andere setting zullen ook de resultaten anders, meer vernieuwend zijn. Door aanvullende activiteiten wordt dit effect versterkt.  Patronen zullen doorbroken worden. Zeer de moeite waard dus als u een nieuwe weg wilt inslaan!

Productintroducties

Productintroducties zijn het draaipunt in de levenscyclus van een medicijn. Vaak zijn er miljoenen geïnvesteerd in de ontwikkeling van een nieuw medicijn. Als aan alle strenge criteria voldaan is dan komt het zwaartepunt te liggen bij de marketing van het product. Die marketing begint bij een succesvolle productintroductie.

Teamontwikkeling

Effectieve en efficiënte teams staan aan de basis van elke gezonde organisatie. Te vaak bestaan er binnen een team onbegrip, weerstand, ongewenste competitie en andere blokkades die succes in de weg staan.  Neem geen genoegen met suboptimale resultaten en verbeter uw team tot een topteam! Gerespecteerde Nederlandse trainingsbureaus staan u in samenwerking met MedIncentives wereldwijd ter beschikking.